0500-269940

sarvikkaankoskimokit@outlook.com


Aktiviteetit

Tullessasi mökille tulet erittäin luonnonkauniille koskialueelle. Täällä voit kalastaa koskiolosuhteissa kirjolohta, taimenta ja joen luontaista kalastoa. Kalastus on luvanvaraista ja lupia saa mm. Alamyllyllä olevasta lupa-automaatista sekä kennelpalvelusta.

 

Kalastusseura on rakentanut sekä ala- että ylämyllylle laavuja, nuotiopaikkoja, vessoja sekä siltoja ja rappuja kävijöitä varten. Sarvikkaankoskien monipuolisesta historiasta kertovat taulut löytyvät kohteista kuvien kera.

 

Lähistöllä oleva Kaatialan louhos tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sukellusharrastukseen. Alue on sukeltajien keskuudessa hyvin tunnettu ja tarjoaa mahdollisuudet myös vaativaan luolasukellukseen. Kuortaneen kunta yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa kehittää aluetta vuosien 2018-2020 aikana.

 

Sarvikkaankoskien sillat ja saaret ovat erinomaisia kohteita valokuvausta harrastavalle. Ylämyllyn uimapaikan läheisyydestä lähtee patikkapolku Sarvijärvelle. Sinne rakennettu lintutorni antaa oivan mahdollisuuden lintujen tarkkailuun.

 

Meillä voit kalastaa, patikoida, uida ja virkistyä luonnon keskellä.

 

 

 Esimerkkejä lähialueen tarjonnasta:
- Kaatialan louhosalue sukeltajille 6 km
- Kuortaneen Golf / Mäyry 11 km
- Soile Yli-Mäyryn Taidegalleria / Mäyry 12 km
- Tuurin kauppakeskus 17 km
- Kuortane sport resort ja Pohjanmaan Riviera 18 km
- Ähtäri Zoo 39 km
- Seinäjoki 48 km
- PowerPark 60 km